Markedsføringsspecialist til virksomheder I Esbjerg og omegn : Din marketingsmedarbejder

Velkommen til Top of Mind – din marketingsmedarbejder. Jeg hedder Janne er dedikeret til at hjælpe din virksomhed med at opnå markedsføringsmæssig succes.

Hvordan Fungerer Det?

Jeg tilbyder to fleksible tilgange til at imødekomme dine behov:

Fast Markedsføringsdag: Vælg en fast dag om ugen, hvor jeg er til stede i din virksomhed for at udvikle og implementere en effektiv markedsføringsstrategi.

Markedsføringshjælp efter behov: Har du brug for ekspertise, når det passer dig? Jeg er tilgængelig efter behov for at hjælpe med at løse specifikke markedsføringsudfordringer.

Jeg hører til i Esbjerg, så ønsker du min fysiske tilstedeværelse, kommer jeg ud til jer hvis virksomheden ligger i en radius på max 1 times kørsel fra Esbjerg.

Hvad kan jeg hjælpe jer med?

 • Digital Strategi: Jeg udvikler en skræddersyet digital strategi, der passer til dine mål og behov, med fokus på at nå din målgruppe.
 • Sociale Medier: Jeg hjælper med at administrere og optimere dine sociale medier, så du får mest mulig ud af dem, dette gælder selvfølgelig også annonceringsdelen.
 • E-mail Marketing: Jeg hjælper med at få sign ups, skrive nyhedsbreve som kan genere salg og interesse for din virksomhed.
 • Kampagner: Jeg skaber og udfører målrettede kampagner, der øger din synlighed og tiltrækker kunder.
 • Indhold: Jeg producerer relevant og overbevisende indhold for at engagere din målgruppe.
 • Analyse: Jeg overvåger resultaterne og tilpasser strategien for at sikre konstant forbedring, så vi får mest markedsføring for pengene.

Hvorfor vælge Top of Mind?

 • Erfaring: Jeg har stor erfaring med hele marketingspaletten fra tidligere jobs hvor jeg har siddet med ansvaret for markedsføringen.
 • Kontakt med bureauer: Har du et bureau tilknyttet din virksomhed kan jeg også hjælpe. Der er ting et bureau bør løse og andet som ikke er optimalt. Jeg kan hjælpe dig med at gennemskue de ting de sælger, både med hensyn pris og om det giver mening i forhold til at nå målet.
 • Resultatorienteret: Mit fokus er at opnå målbare resultater og øge din omsætning men også at have fokus på branding, så din virksomhed bliver første valg og top of mind hos kunderne.

De økonomiske fordele:

 1. Du er ikke forpligtiget som ved en fuldtidsansættelse: Ved at have mig som en ekstern samarbejdspartner, undgår virksomheden at skulle betale faste lønomkostninger som løn, skat, feriepenge og forsikringer.
 2. Ingen Langsigtet Forpligtelse: Indgår vi en fast aftale hvor jeg er der en fast dag i ugen er vi ikke bundet til hinanden. Der er en minimums forpligtelse på 3 måneder for at vi kan nå at sætte nogle skibe i søen og opnå nogle mål og herefter kan du opsige vores aftale 1 måned + løbende måned, hvis du ønsker at stoppe vores samarbejde.
 3. Ingen overhead omkostninger: Virksomheden sparer penge på overhead omkostninger udstyr og software. Jeg kommer selv med computer, softwareprogrammer og andet udstyr som vi skal bruge.

 

Samlet set giver en aftale med mig som en ekstern markedsføringsmedarbejder økonomisk fornuft og den nødvendige fleksibilitet til at tilpasse sig din virksomheds behov. Dette giver din virksomhed mulighed for at opnå professionel markedsføringsekspertise på en omkostningseffektiv måde.

Hvem er jeg?

Jeg er en erfaren markedsføringsspecialist med en dyb forståelse af markedsføringsstrategier og eksekvering af dem. Jeg er her for at hjælpe din virksomhed med at navigere gennem den komplekse verden af markedsføring. Du skal se mig som værende en del af din virksomhed og en fast medspiller på dit hold.

Lad os sammen skabe succes for dig og din virksomhed

Er du klar til at vi sammen skal tage kontrol over din virksomheds markedsføring og opnå vækst? Kontakt mig i dag for at diskutere, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe en markedsføringsstrategi, der passer til dine behov og hjælpe dig med at eksekvere på den.

Kontakt mig via kontaktformularen eller giv mig et kald på tlf.: 27308406 hvis vi skal tage et møde om en snak om hvad jeg kan gøre for jer: