Velkommen til Top of Mind!

Mit navn er Janne, 38 år, født, opvokset og bosat i Esbjerg, og jeg er en erfaren markedsføringsekspert med mere end 12 års praktisk erfaring inden for branding og markedsføring. Min baggrund i visuel kommunikation og en Master i professionel kommunikation har givet mig de rette værktøjer til at hjælpe virksomheder med at vokse og skabe stærke brands.

Hvorfor markedsføring for soloselvstændige og mindre virksomheder?

Min passion for at gøre markedsføring forståelig og tilgængelig for soloselvstændige og mindre virksomheder stammer fra min erkendelse af, at mange har brug for professionel hjælp, men ønsker samtidig at forstå og være en del af deres egen markedsføring. Jeg tror på, at personlig involvering skaber en dybere indsigt i egen virksomhed og det skaber også en bedre kommunikation til din målgruppe.

Hvad driver mig?

Hvad driver mig mest er glæden ved at se mine klienter vokse og trives på grund af veludførte markedsføringsstrategier. At skabe resultater, der gør en reel forskel, er det, der motiverer mig hver dag. At dele min viden og skabe ”aha” oplevelser og gøre folk endnu tættere med deres egen forretning giver mig en kæmpe tilfredsstillelse.

Hvem er jeg udover mit arbejde:

Når jeg ikke er dybt engageret i markedsføring, nyder jeg livet med mine to firbenede venner: den frække hund, Fiffig, og den ligeså frække hest, Eskir. De holder mig i gang og tilføjer altid lidt ekstra glæde til mine dage.

Når jeg ikke jonglerer mellem arbejde og dyrevenner, finder du mig ofte nede i Fitness som er en vigtig del af mit liv, og jeg elsker at hente energi i træningscentret. Træningen giver mig balance og energi til mine mange projekter.

Selvudvikling og mindset træning har de seneste år også været en kæmpe del af mit liv og noget jeg dyrker på daglig basis, jeg deler også gerne ud af denne viden i mine online forløb til min klienter, da jeg ved at det kan gøre hele forskellen for at vi når i mål med vores visioner og drømme.

Så det er mig – Janne, din markedsføringsmedarbejder og nåh ja… jeg glemte helt at nævne min forkærlighed for Pepsi Max.