Handelsbetingelser & cookie- og privatlivspolitik

Udbyder og produkt

Disse handelsbetingelser gælder – medmindre andet er aftalt skriftligt – ved indgåelse af aftale om køb af ydelser og produkter fra Janne Thoverud Nielsen ved Top of Mind (herefter omtalt som ”Virksomheden”), Grådybet 7, 6700 Esbjerg, CVR nr. 30836936 janne@topofmind.dk

Bindende tilmelding og betaling

Du tilmelder dig online forløbet ved skriftlig eller mundtlig aftale via mail eller telefon og betaler for forløbet enten på én gang eller ved at betale den første rate (hvis du vælger at betale forløbet i rater).

Ved tilmeldingen accepterer du, at vilkår og betingelser i dette dokument er gældende for aftalen.

Tilmeldingen er bindende. Det betyder, at betalingen for forløbet ikke refunderes. Hvis du har valgt at betale forløbet i rater, er du stadig forpligtet til at betale det fulde beløb for forløbet, også hvis du ikke fuldfører forløbet.

Hvis en rate ikke betales rettidigt, tillægges et rykkergebyr på kr. 100. Hvis der herefter stadig ikke sker betaling som aftalt, forfalder det fulde beløb til betaling straks.

Klientforpligtelser og garantier

Det er dit ansvar at du opnår de ønskede resultater, og det gør du ved at følge handlingsplaner og instruktioner, dukke op i tide til sessionerne, Q&As og andet, og give besked hvis der er problemer med adgang osv.

Hvis din internetadgang i forbindelse med sessions eller Q&As ikke er stabil, er det dit eget ansvar og giver dig ikke ret til at få dine penge tilbage eller ekstra tid. 

Det er dit ansvar at investere i det nødvendige udstyr, software, licenser og tilladelser, der er nødvendige for den service, der skal leveres, på dine omkostninger. Du står selv for omkostningerne i forbindelse med annoncering, dette er til enhver tid dit ansvar.

Aflysning af session

Aflysning af aftalte 1:1 coaching-session skal ske senest 24 timer før. Hvis du aflyser en aftalt session for sent, tæller den som én session, der indgår i forløbet, også selvom du ikke kan modtage sessionen på det aftalte tidspunkt.

Virksomheden har ret til at aflyse en aftalt session som følge af sygdom eller andre uforudsete hændelser. I så tilfælde vil der hurtigst muligt blive aftalt en erstatningssession.

Ordensregler og fortrolighed

Når du deltager i et forløb hos Virksomheden forpligter du dig til at omgås medarbejdere hos hos denne respektfuldt og professionelt.

Overholdes ordensreglerne ikke, vil det kunne medføre ophævelse af forløbet. I så fald vil du stadig være forpligtet til at betale et evt. restbeløb, hvis du har valgt at betale forløbet i rater. Virksomheden forpligter sig til at behandle oplysninger om job, forretning eller personlige anliggender, der ikke er almindelig kendt i offentligheden, fortroligt. Virksomheden videregiver eller bruger ikke fortrolige oplysninger, som du har givet under samtaler, coachingsessioner eller på anden vis, medmindre der foreligger et samtykke på dette.

Ophavsret

Virksomheden har alle rettigheder over de produkter og materialer, der er udarbejdet af denne, og som du får stillet til rådighed i forbindelse med forløbet.

Når du tilmelder dig forløbet får du brugsret til Virksomhedens produkter og materiale. Brugsretten er personlig og gælder kun til eget brug. Det betyder, at produkter og materiale ikke må kopieres, videregives, eller på anden måde udbredes, hverken elektronisk eller på anden vis, uden forudgående skriftligt samtykke fra Virksomheden. Produkter og materialer må heller ikke videresælges til tredjemand eller udnyttes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Virksomheden.

Uenighed og uoverensstemmelser

Hvis der skulle opstå uenighed mellem dig og Virksomheden under forløbet, er parterne enige om, at ingen af dem engagerer sig i nogen adfærd eller kommunikation, offentlig eller privat, der har til formål at nedgøre eller skade den anden part.

Ansvarsfraskrivelse

Alt materiale og arbejde der leveres til dig er uden nogen former for garantier. Vi er ikke ansvarlige for tab, skader eller resultater af tjenesterne.

Services: Vi garanterer, at de tjenester og services, vi leverer til dig, er leveret med behørig omhu og kompetencer egnet til det formål, som vi reklamerer for, eller som du har fortalt os, at du erhverver tjenesterne til eller til et resultat, som du har fortalt os, at du ønsker, at tjenesterne skal opnå, medmindre vi vurderer, at dette formål ikke kan opnås; og vil blive leveret inden for en rimelig tid. I det omfang vi ikke er i stand til at levere; vil vores samlede ansvar for tab eller skade, du lider eller pådrager dig på baggrund af vores tjenester, være begrænset til, at vi leverer tjenesterne til dig igen, eller efter vores valg refunderer vi dig det beløb, du har betalt os for de tjenester, som dit krav vedrører.

Forsinkelse: Hvor levering af tjenester afhænger af dine oplysninger eller svar, har vi intet ansvar for manglende udførelse af tjenesterne, hvis dette skyldes din forsinkelse i svaret, ufuldstændige eller forkerte oplysninger.

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til målrette relevante annoncer til dig på internettet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Dine cookies indsamles til Janne Thoverud Nielsen (www.topofmind.dk).

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem

COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • håndtering af nyhedsbreve via e-mail – ConvertKit
  • håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og ventelister — ConvertKit

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Vidergivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigter og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: janne@topofmind.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Janne Thoverud Nielsen

Grådybet 7

6700 Esbjerg

E-mail: janne@topofmind.dk

CVR nr. 30836936